Volumetransport bij SVtransporten
Volumetransport bij SVtransporten

Volumetransport

SV Transporten heeft alles in huis om alle soorten goederen op een veilige en correcte manier te vervoeren.  We focussen ons op transport binnen de Benelux en van en naar Frankrijk en Italië. We beschikken over 8 vrachtwagens - elk met hun eigen chauffeur - en 12 trailers, al dan niet met schuifgordijn die naargelang omvang en soort goederen kunnen ingezet worden. Alle voertuigen voldoen aan de recentste euro 6 milieunorm.

Flexibiliteit troef

Service en stiptheid zijn van cruciaal belang zowel voor u als voor uw klant. Met SV Transporten bent u verzekerd van een correcte ophaling of aflevering volgens de gemaakte afspraken. Die kwaliteitsgarantie geven wij u met de glimlach!

Volumetransport bij SVtransporten
Transport nodig?
Neem contact voor een voorstel op maat!

Onze chauffeurs, uw ambassadeurs

De service van SV Transporten wordt waar gemaakt door een vaste equipe van uitstekende chauffeurs. Niet enkel op de baan maar ook in de klantencontacten kan u rekenen op hun professionaliteit. Waar mogelijk staan zij u en uw klant bij met raad en daad. 

Volumetransport bij SVtransporten

Duurzaamheid en innovatie voorop!

Al onze voertuigen zijn voorzien van een euro 6 motor. Dit is de meest ecologische motor op dit moment. Op die manier zorgen wij ervoor dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk wordt.

Daarnaast investeren we in het gebruik van geavanceerde boordcomputers en een Transport Management Systeem om de verkeerssituatie op de meest accurate manier te kunnen opvolgen. Zo kunnen wij ons vervoer steeds veilig en efficiënt organiseren. 

SV Transporten beschikt over voldoende containerchassis om uw containergoederen van en naar de haven te transporteren. Vanuit en naar de Benelux en Frankrijk. 

Volumetransport