Over SVtransporten
Over SVtransporten

Onze passie, uw service

Ruim 20 jaar geleden richtte Steven Vancoillie, geboren en getogen Tieltenaar en gepassioneerd chauffeur, zijn eenmanszaak op in vervoer in onderaanneming. Al van kindsbeen af droomde Steven ervan om vrachtwagenchauffeur worden. Na zijn studies economie koos hij er dan ook resoluut voor om zijn rijbewijs te halen en zelfstandige te worden in transport.

Ondertussen is SV Transporten uitgegroeid tot een vaste waarde in de transportsector. Met een hecht team van 8 chauffeurs met elk hun eigen vrachtwagen, en in totaal 12 moderne trailers verzorgt SV Transporten tal van volume- en containertransporten in de Benelux, Noord-Frankrijk en Italië. 

Over SVtransporten
Join our team!
Zin om bij ons te komen werken? Neem vrijblijvend contact!

Doen wat we beloven

Voor Steven en zijn team is service in al z’n facetten het allerbelangrijkste. Met een maximale flexibiliteit, een correcte ophaling of aflevering en een absolute klantvriendelijkheid maken ze dag in dag voor elke klant uit het verschil. 

Over SVtransporten

Veilig en correct de weg op

Om ervoor te zorgen dat uw goederen steeds correct opgehaald en/of afgeleverd worden zorgen wij ervoor dat ons wagenpark in perfecte staat verkeert. Elke chauffeur beschikt over een eigen vrachtwagen die hij op punt houdt. Daarnaast ondersteunen wij hen met kwalitatief materiaal en met opleidingen waar mogelijk of wenselijk.

Over SVtransporten